Chelsea overvejer at ofre Broja og Pulisic i fantastisk bytteaftale

Chelsea. Foto: Shutterstock.

Chelsea vil få travlt i januars transfervindue på trods af at have slået forbrugsrekorder denne sommer.

 

Chelsea vil ifølge rapporter kunne tilbyde Armando Broja og Christian Pulisic til AC Milan i en sensationel byttehandel for angriberen Rafael Leao. The Blues er store beundrere af Leao og kunne aflaste nogle af deres udkantsspillere til gengæld for det højt vurderede Portugal-es.

Leao var et mål for Chelsea i sommerens transfervindue, men en flytning blev anset for at være for dyr. Vestlondonerne vil muligvis i stedet forsøge at hente den 23-årige i januar for at styrke Graham Potters angreb.

Milan menes at ville have omkring 105 millioner pund for deres værdifulde aktiv, som spillede hovedrollen mod Chelsea i Champions League i denne sæson. Stamford Bridge-hierarkiet er angiveligt villige til at betale en stor del af prisen ud over at sende to spillere til Milano.

Chelsea overvejer at tilbyde angriberen Broja og fløjspilleren Pulisic til Milan for at kompensere for den udbudte pris på 105 millioner pund (892 millioner danske kroner) Angriberkollegaen Hakim Ziyech betragtes som en anden mulighed.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen