Chelsea henvender sig til Premier League-forsvarer, men skal af med ‘mindst 620 millioner danske kroner’

Chelsea FC i desperat håb om at finde deres nye forsvarsspiller Foto: Shutterstock.

Chelsea er angiveligt interesseret i at hente Leicester Citys Wesley Fofana, da de fortsætter deres ihærdige søgen efter en ny midterforsvar.

 

The Blues er på jagt efter mindst én ny central forsvarsspiller efter Andreas Christensen og Antonio Rudigers afgang.

De har allerede hentet Kalidou Koulibaly fra Napoli for omkring 300 millioner danske kroner, men en anden defensiv tilføjelse er på dagsordenen, især i betragtning af Barcelonas rapporterede interesse i Cesar Azpilicueta.

Sevillas Jules Kounde genopstod som et topmål, men Barca er i øjeblikket i gang med at kapre Chelseas aftale om at købe ham.

Det vil være anden gang denne sommer, at den catalanske klub har skrevet kontrakt med en spiller, der så ud til at flytte til Stamford Bridge.

Jagten på forsvarsspillerne  forstætter

Den anden spiller var selvfølgelig Raphinha, som kom til Barca fra Leeds United for omkring 487 millioner danske kroner efter at de hvide accepterede et bud fra deres Premier League-rivaler.

Chelsea er også blevet sat i forbindelse med RB Leipzigs Josko Gvardiol og Paris Saint-Germains Presnel Kimpembe. Begge spillere er venstrebenede, hvilket ser ud til at være den type profil, Blues kigger på.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk