Chelsea åbner nye kontraktforhandlinger med Mount, efter Mendy afviser det første tilbud

Mason Mount. Foto: Shutterstock.

Efter at have sikret Reece James´ fremtid med en lukrativ langsigtet aftale planlægger Healthye at binde Mason Mount og Edouard Mendy til nye kontrakter.

 

James underskrev en seksårig kontrakt til en værdi af £250.000 (2 mio. danske kroner) om ugen i sidste uge, og Chelseas nye ejere har gjort forhandlinger med Mount og Mendy til en af ​​deres næste prioriteter.

Indledende samtaler har været afholdt mellem medejeren Todd Bawley og Mount, som forbliver på sin nuværende kontrakt i yderligere to år og bliver en af ​​klubbens bedst betalte spillere.

Mount har endnu ikke givet et formelt tilbud, men han er glad på Stamford Bridge og optimistisk på, at en aftale kan indgås med den engelske midtbanespiller.

James’ nye aftale blev forhandlet i to uger. Den blev sikret på usædvanlig kort tid, men forhandlingerne vedrørende Mount og Mendy forventes at tage længere tid.

Mendys sag er mere kompliceret, og den senegalesiske målmand har allerede afslået et indledende tilbud fra Chelsea om at starte Champions League-sæsonen i aften i Dinamo Zagreb.

Tilbudt dårlige vilkår

Den 30-årige siges at være blevet tilbudt dårligere vilkår for at erstatte Kepa Arrizabalaga, der forhandlede en aftale på 190.000 pund (1,7 mio. danske kroner) om ugen, da han kom til for 71 millioner pund (600 mio. danske kroner) i 2018.

Mendy har nu en af ​​Chelseas lavere indkomster, og hans nuværende kontrakt løber indtil 2025.

De seneste nederlag mod Leeds og West Ham har medført kritik af holdets seneste præstationer. Men manager Thomas Tuchel sagde, at han ville være tilbage efter lørdagens 2-1-sejr over Hammers på Stamford Bridge.

“Jeg synes, det er en meget delikat position i fodbold generelt. Det handler ikke kun om ren kvalitet og beslutsomhed,” sagde Tuchel.

“Det er også vigtigt at føle sig selvsikker og nogle gange lidt heldig.”

“Nogen spurgte, om Napoleon ikke kun ønskede de bedste kvaliteter i sine generaler, men også glade generaler. Han sendte mig et interessant citat.”

“Ledere og målmænd har også brug for det, og de har det momentum, at små fejl forbliver ustraffede. Jeg er ikke i tvivl. “Placeringen er rolig. Vi har to fantastiske målmænd og to fantastiske spillere. Jeg er klar over, at Mendy er i denne situation, men jeg vil tjekke indholdet først og så fortælle dig det.”

Jorginhos og N’Golo Kantes fremtid er også en prioritet for Chelsea. Begge spillere i det sidste år af deres kontrakter.

Det er på nuværende tidspunkt uklart, om nogen spiller vil være i stand til at underskrive en ny kontrakt. Spillerene kunne også tale med interesserede udenlandske klubber fra januar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk