Cesar Azpilicueta indgår lønaftale med Barcelona på 13 millioner euro

Cesar Azpilicueta indgår aftale med Barcelona. Foto: Shutterstock.

Der har været en frisk udvikling i Barcelonas jagt på Chelsea-kaptajnen Cesar Azpilicueta, idet Evening Standard rapporterer, at Blues har krævet en transfersum på £7 millioner for klubikonet.

Azpilicueta er i det sidste år af sin kontrakt med Chelsea, og har hjertet indstillet på en exit. Et skifte til Barcelona siges at være den spanske landsholdsspiller prioritet, da den alsidige forsvarsspiller allerede nåede til enighed om personlige vilkår med Blaugrana.

Samtalerne med Chelsea har taget fart i den seneste uge, hvor klubbens nye formand og midlertidige direktør, Todd Boehly, rejste til Barcelona for at forhandle med catalanerne om flere aftaler, inklusive Azpilicueta.

Rapporter i Spanien havde indikeret, at en aftale til en værdi af omkring €3 millioner (22 mil. danske kroner) var tæt på at blive afsluttet. Men ifølge Evening Standard kræver Chelsea nu  en sum på £7 millioner (61 mil. danske kroner) for at give slip på deres klubkaptajn.

Det hævdes endvidere, at Azpilicueta har aftalt en lukrativ kontrakt med La liga-giganterne. Ifølge vilkårene i aftalen forventes Chelsea-esset at kunne hæve omkring 11 millioner pund om året (96 mil. danske kroner) før skat gennem sin aftale med Barcelona.

De vestlige London-giganter betalte  £7 millioner (61 mil. danske kroner) for at hente Azpilicueta fra Marseille i 2012. Men tilføjer, at der er en fornemmelse af, at yderligere forhandlinger mellem de to klubber burde få prisforlangende til at falde.

Azpilicueta har været et af Xavi Hernandez’ hovedmål denne sommer, da han søger at forstærke den højre side af sit forsvar. Den 32-årige ses sandsynligvis som en afløser for Dani Alves, der blev sat fri ved udløbet af sin kontrakt.

Med tingene, der bevæger sig hurtigt, kan der være en mulighed for, at Blaugrana fuldfører Azpilicuetas underskrivelse, før de tager afsted til pre-season tur til USA.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk