Carlo Ancelotti annoncerer Casemiro-exit med kritik af United

Carlo Ancelotti. Foto: Shutterstock.

Carlo Ancelotti meddelte fredag ​​til pressen, at brasilianeren vil påbegynde en ny udfordring og allerede har sagt farvel til sine Real Madrid-holdkammerater.

 

Carlo Ancelotti så ud til at sigte mod Manchester United, da han bekræftede, at Casemiro vil forlade Real Madrid i sommerens transfervindue.

Den dekorerede italienske manager meddelte fredag ​​til pressen, at brasilianeren ønsker at påbegynde en ny udfordring og har allerede sagt farvel til sine Real Madrid-holdkammerater som forberedelse til sit exit.

Ancelotti navngav ikke Man United som den klub, Casemiro vil slutte sig til, men hentydede tilsyneladende til Old Trafford-klubben, da han sagde, at han ikke kan forstå, hvorfor en spiller ville ønske at forlade de europæiske mestre til fordel for et “kæmpende hold” .

Ancelotti sagde: “Casemiro ønsker at prøve en ny udfordring, og jeg og klubben forstår det. Når alt kommer til alt, har han gjort det for denne klub, er vi nødt til at respektere hans beslutning. Casemiro forlader os, men der er masser af ressourcer til at erstatte ham.

“Der er ingen vej tilbage. Casemiro har besluttet at prøve en ny udfordring. Vi ønsker ham held og lykke. Først i går fik vi at vide, at Casemiro rejste, men vores planer forbliver de samme.

“Jeg mener, ​​at Casemiro var en vigtig spiller for os. Han var vigtig for Toni Kroos og Luka Modric. Kombinationen var nøglen til succes.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk