Brøndby fyrer Head of Coaching for klubbens Masterclass

Foto: Shutterstock.

Brøndby har med øjeblikkelig virkning fyret sin Head of Coaching for klubbens prestigeprojekt Masterclass, Klavs Rasmussen.

 

Klavs Rasmussen har været chef i Brøndbys Masterclass i fire år. Her havde han ansvaret for at Brøndby havde de rigtige og dygtigste trænere blandt klubbens unge talenter og samtidig ansvaret for at Masterclass skulle udvikle talenter til Superligatruppen.

Han blev ansat i 2018 af daværende sportsdirektør Troels Bech. De kendte hinanden fra deres fælles fortid som trænere i OB, hvor de arbejdede tæt sammen i perioden 2004-05.

Ifølge Ekstra Bladets kilder har klimaet omkring Klavs Rasmussen i lange perioder været temmlig anstrengt. Utilfredsheden har gået på den måde, han har ledet Masterclass på.

Blandt årsager til problemerne nævnes dårlig mandskabspleje og mangel på evnen til at skabe et godt arbejdsmiljø omkring sig. Det resulterede blandt andet i, at op mod ti trænere på forskellige niveauer i klubben stoppede deres gerning.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra Klavs Rasmussen.

Aktuelt ligger Brøndby nummer syv i U19-ligaen. I U17-ligaen er Brøndby placeret som nummre fire. I begge ligaer er det uden chance for at vinde guld.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk