Brighton CEO indrømmer: Graham Potter-skifte ikke ideelt

Foto: Shutterstock.

Den skotske landsholdsspiller sluttede sig til Brighton efter at være blevet optaget af ideen om at spille for Graham Potter – som rejste til Gilmours gamle klub Chelsea inden for en uge.

 

Brightons administrerende direktør Paul Barber har indrømmet, at Graham Potters nylige skifte til Chelsea ikke er “ideelt” i forhold til sommerkøbet af Billy Gilmour.

Midtbanespilleren tog skridtet i den modsatte retning og byttede Stamford Bridge ud med South Coast, da han skrev en fire-årig aftale med Seagulls. Gilmour hvilket blev anset som at vise overskud til kravene fra den tidligere Blues-chef Thomas Tuchel, men han blev derefter fyret fra sin stilling torsdag og hurtigt erstattet af den tidligere Brighton-boss Potter.

Nogle har hævdet, at Gilmours eneste begrundelse for at komme til Brighton var at spille under Potter, men det er ikke helt sandt. Selvom ideen om at udføre sit fag under en af ​​de mest spændende managere, der findes, var positiv, står han ved sin beslutning om at flytte og nyder stadig et fremragende samarbejde med klubbens tekniske direktør David Weir, efter at de arbejdede sammen i Rangers.

Gilmour har allerede gjort det klart, hvorfor han ønskede at slutte sig til Seagulls, og sagde, at han ønsker at ‘nyde’ fodbold igen efter begrænset spilletid i Chelsea i sidste sæson og et elendigt lejeophold til nedrykkerne Norwich.

“For mig spiller Brighton fantastisk fodbold. Det er den stil, jeg vil spille, og de passerer fantastisk,” sagde den 21-årige til My Albion TV.

“Jeg vil gerne spille her. Jeg kender nogle spillere som [Levi] Colwill og Tariq [Lamptey]. Så jeg spurgte dem, og de fortalte mig, hvilken god klub det var. Jeg ser frem til at deltage.”

Brightons administrerende direktør, Barber, har indrømmet, at han ikke er bekymret over den situation, Guilmornow befinder sig i, og er overbevist om, at midtbanespilleren vil acceptere den pludselige ændring.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk