Bayern München-stjerne vil til Chelsea, siger pålidelig tysk journalist

Benjamin Pavard. Foto: Shutterstock.

Bayern Münchens Benjamin Pavard er klar til at slutte sig til Chelsea, hvis klubben kommer med et seriøst tilbud i de kommende uger.

 

Thomas Tuchel leder stadig efter en anden midterforsvarer, efter at Mattis De Ligt valgte at slutte sig til Bayern, og Barcelonas Jules Kunde blev snuppet af De Blå.

Den tyske træner kan også være tæt på at miste anføreren Cesar Azpilicueta. Barcelona er i det nuværende transfervindue klar til at tage et skridt for at få fat i forsvarsspilleren og har ifølge Fabrizio Romano.informeret spillerne om hans intentioner,

Pavard ville være den ideelle erstatning for spanieren, da han kunne udfylde den samme rolle.

Foto: Shutterstock.

Franskmanden kan både spille som midterforsvarer og højreback, men Tuchel vil sandsynligvis være på udkig efter en forsvarsspiller af mere kvalitet.

Men hvis Chelsea-chefen ønsker at gå denne vej, fordi Bayern-stjernen er klar til at slutte sig til Chelsea, er muligheden der, ifølge Bayern München-reporter Christian Falk.

Chelsea og Pavard er blevet forbundet i løbet af sommeren, så Premier League-hold kunne være interesserede. Franskmanden er sikker på at miste sin plads i Bayern München efter tegning af kontrakterne med Noussair Mazraoui og Matthijs de Ligt, så flytningen kan gavne alle involverede.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk