Barcelonas præsident Laporta appellerer offentligt til Frenkie de Jong

Joan Laporta. Foto: Shutterstock.

Barcelona har skrevet kontrakt med en række vigtige spillere denne sommer, men har endnu ikke gennemført salg af samme størrelsesorden. Den spiller, der er mest forbundet med et skifte fra Barcelona, er den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong

 

Som et af deres bedst sælgende aktiver ser De Jong ud til at være blevet udfordret til at gå ned i løn. Det hævdes, at Barcelona muligvis ikke vil være i stand til at erhverve nye spillere, hvis der ikke er muligt at skære i De Jongs løn.

Da han talte til pressen i New York City, syntes præsident Joan Laporta offentligt at opfordre til en lønnedgang for De Jong og opfordrede ham til at gøre sit til at finde en løsning.

“Vi vil gøre alt for at sikre, at han bliver, og vi håber, at spilleren vil gøre alt for at blive. Vi er alle nødt til at arbejde.”

“Vi har set vores lønudgifter stige med mere end 40 %. Det er klart, at vi har en ny lønstruktur, og alle spillere skal tilpasse sig det.”

“Det vigtigste er, at han vil blive, og vi vil have, at han bliver.”

Få vil formentlig sympatisere med Laportas krav, da han forsøger at kæmpe for sine egne interesser. Faktum er, at De Jong allerede har underskrevet, og hvis de ikke kan registrere nogle af deres nyeste rekrutter til De Jongs løn, vil Blaugrana måske slet ikke underskrive dem.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk