Barcelona vil sælge 10 % af deres TV-rettigheder i forsøg på at hente Lewandowski

Kommer top spilleren fra Polen mon til Barcelona? Foto: Shutterstock.

En nylig rapport fra RAC1 viser en opdatering om Barcelonas tv-rettighedsudstedelse, hvilket tyder på, at klubben kan være med på lidt af en tur, da de forsøger at sælge mindst 10 % af rettighederne på €205 millioner senest torsdag, hvilket vil bringe dem i overskud og hjælpe med at hente Lewandowski.

Tidligere på måneden godkendte Barcelona-forsamlingen forslaget om at sælge en fjerdedel af klubbens TV-rettighedsaftale i et forsøg på at generere indtægter. Samtidig godkendte forsamlingen også salget af 49,9% af BLM.

Blandt de to forventes salget af TV-rettigheder at generere betydelige indtægter. Rapporten fra Helena Condis antyder, at Barça er indstillet på at indgå en aftale med Sixth Street, en amerikansk investeringsgruppe.

De vil betale €205 millioner for 10 % af TV-rettighederne, hvilket vil hjælpe Barcelona med at lukke sæsonen 2021/22 med overskud.

Listen over andre bejlere inkluderer de globale bankgiganter Goldman Sachs sammen med andre finansielle giganter. Men med kun en uge tilbage, før Barça kickstarter deres træning til den nye sæson, er klubben bestemt ved at løbe tør for tid.

Det vil være bydende nødvendigt for catalanerne at sanktionere salget af deres aktiver så hurtigt som muligt, velvidende at de midler, der genereres gennem aftalen, kan hjælpe Barça langt med at dække deres tab og hente nye spillere ind, startende med Robert Lewandowski.

Barcelona forventer, at situationen bliver klarere i den kommende uge, men givet de nuværende omstændigheder står klubben over for et kapløb med tiden, især hvis de bliver ved med at holde ud med en klækkelig pris for tv-rettighederne.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk