Barcelona vil opsige to spilleres kontrakter

Foto: Shutterstock.

Det er veldokumenteret, at Barcelona jagter folk som Juan Foyth og Bernardo Silva i de sidste uger af transfervinduet.

 

Men for at bevare disse højprofilerede stjerners tjenester er det bydende nødvendigt, at klubben godkender udkantsspillernes afgang. Det kan være med til at reducere lønbudgettet

Memphis Depay har været stærkt involveret i et skifte til Juventus i de seneste uger, men Pierre-Emerick Aubameyang er interesseret i Chelsea.

Det samme kan siges om Frenkied de Jong. Denne hollandske spiller ser ud til at miste popularitet. De tre spillere forventes at generere stor indtjening til Barcelona, ​​men klubben er lige så opsat på at fyre andre udkantsspillere i truppen, herunder Samuel Umtiti og Martin Braithwaite.

Ifølge Gerardo Romero kan Barça endda afslutte de to spilleres kontrakter snart for at give plads til deres signaturer.

Umtiti har været i Barcelona siden sommeren 2016. Franskmanden har dog lidt en stejl tilbagegang de seneste tre år. Som et resultat er han blevet presset ned i hakkerækkefølgen, og det er usandsynligt, at han bliver en mulighed for Xavis tophold.

Barca er ivrige efter at fyre Umtiti, men hans skadesrekord denne sommer hæmmer mange muligheder. For at lette hans exit er klubben villig til at opsige hans kontrakt og gøre ham til en free agent.

Hvad angår Braithwaite, er situationen meget vanskeligere. Klubben bad ham om at acceptere en fratrædelse og søge andre steder efter nye eventyr.

Danskeren virker dog tilbageholdende med at forlade klubben og har ikke et godt forhold til bestyrelsesmedlemmerne.

Hele situationen har frustreret Barca så meget, at klubben er klar til at opsige hans kontrakt ved udgangen af ​​måneden.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk