Barcelona truer med sagsanlæg for læk med Lionel Messis kontraktoplysninger

Foto: Shutterstock.

Barcelona har truet med at tage retslige skridt mod en spansk avis, der lækkede detaljer om klubbens kontraktforhandlinger med Lionel Messi i 2020.

 

I onsdags frigav El Mundo en række anmodninger, som Messi stillede til klubben for at forny sin aftale på Camp Nou, da han gik ind i det sidste år af sine vilkår.

Messi ønskede, at hans frigivelsesklausul blev skåret ned til symbolske 10.000 pund (74 tusinde danske kroner) private tilskuerpladser på Camp Nou til hans og Luis Suarez’ familier, garantier for, at udskudt løn ville blive betalt tilbage til ham og tilbagedaterede kommissionsbetalinger, der skulle betales til hans bror Rodrigo for hans arbejde som agent.

“I forhold til de oplysninger, der er offentliggjort i El Mundo under titlen ‘Barca Leaks, klubbens hemmelige filer’, udtrykker Barcelona indignation over det bevidste læk af information, der er en del af en juridisk proces,” sagde den catalanske klub i en erklæring.

“Klubben beklager, at det pågældende medie praler af at have ‘adgang til et stort antal dokumenter og e-mails, der er en del af Barcagate-undersøgelsen’, når disse oplysninger endnu ikke skal deles.

“Under alle omstændigheder bringer den pågældende artikel offentlige dokumenter, der ikke har noget at gøre med den igangværende sag, og deres brug er en krænkelse af klubbens omdømme og fortrolighed. Af den grund, og med det formål at beskytte Barcelonas rettigheder, undersøger klubbens juridiske afdeling nu de juridiske foranstaltninger, der skal træffes.”

Barcagate er en igangværende retssag vedrørende tredjepartsbetalinger, brud på interne protokoller og smædekampagner mod klublegender, der involverer den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu og hans bestyrelse.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen