Barcelona søger at sælge tre forsvarsspillere inden udgangen af denne uge

Barcelona har hele 7 forsvarspillere og prøver nu at komme af med 3 af dem. Foto: Shutterstock.

Topholdet fra La liga prøver at få solgt 3 forsvarspillere, inden ugen er slut.

 

Forud for sæsonen 2022/23 slider Barcelona hårdt i sommervinduet i håbet om at lukke flere transfers. Mens Robert Lewandowski, Jules Konde og Raphinha fortsat  er deres prioriterede mål, er der spillere, der også skal sælges.

Efter ankomsten af ​​Andreas Christensen har Barça et overskud på syv midterforsvarere på førsteholdet: Gerard Pique, Ronald Araujo, Christensen, Eric Garcia, Clement Lenglet, Oscar Mingueza og Samuel Umtiti.

Mens de første fire stort set ikke kan overføres på grund af andre årsager, er de sidste tre på salgslisten. Og ifølge en rapport fra MARCA, ser Barcelona ud til at lukke deres salg inden udgangen af ​​denne uge.

Clement Lenglet

Lenglets skifte til Tottenham Hotspur er stort set gennemført, med den officielle meddelelse klar til at finde sted i de kommende dage. Franskmanden vil skrive under på en etårig låneaftale, hvor Spurs betaler 85 % af hans løn.

North London outfit vil også have en option på at købe ham for mere end €10 millioner (74 mil. danske kroner). De personlige vilkår er allerede blevet aftalt, hvor Antonio Conte personligt krævede dette træk fra Tottenham-ledelsen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk