Barcelona planlægger 50 millioner pund tilbud for Ruben Neves

Frenkie de Jong. Foto: Shutterstock.

Frenkie de Jong kan blive tvunget væk fra Barcelona, der venter med et transfertilbud på 50 millioner pund (423 millioner danske kroner) i januar for Barcelona planlægger 50 millioner pund tilbud for Ruben Neves

 

Barcelona sigter efter et skifte til Wolves-stjernen Ruben Neves næste sommer, hvilket i sidste ende kan gøre det muligt for Frenkie de Jong at forlade klubben og slutte sig til Manchester United, ifølge rapporter.

La Liga-giganterne overvejer et skift på 50 millioner pund til midtbanespilleren, der ses som en langsigtet erstatning for Sergio Busquets, med en mulighed for en transfer i 2023.

Erik ten Hag er en ivrig beundrer af De Jongs talenter og var parat til at gøre alt for at hente ham denne sommer, hvor United blev enige om en aftale på 56 millioner pund (473 millioner danske kroner) for De Jong med betydelige tilføjelser oveni tidligt i transfervinduet.

Men spillerens modvilje mod at forlade klubben på det tidspunkt tvang United til at opgive deres forfølgelse, før De Røde Djævle sprøjtede et beløb på 70 millioner pund (592 millioner danske kroner) ud for at erobre Casemiro fra Real Madrid. De har dog ladet døren stå åben for et fremtidigt skifte for De Jong og vil blive opmuntret af udviklingen i, at Barcelona ser på potentielle erstatninger.

De Jong valgte at reducere sin løn og blive hos Blaugrana trods stor interesse fra Premier League. Chelsea var også forbundet med den centrale midtbanespiller, men han valgte at blive i Catalonien. Den 25-årige kan dog blive tvunget til at ændre sin holdning, da Barcelona stiller op med et stort beløb til Neves.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen