Barcelona, ​​Man Utd ‘aftaler endelig gebyr’ for De Jong

Den unge talent Frenkie De Jong på vej til De Røde Djævle. Foto: Shutterstock

Barcelona og Manchester United er endelig blevet enige om et gebyr for en aftale om at sende Frenkie de Jong til Old Trafford, ifølge rapporter.

Rapporten hævder, at Barcelona og De Røde Djævle har en “bred aftale” om gebyret, som forventes at omfatte præstationsrelaterede bonusser.

Diskussioner om “finere detaljer” fortsætter, men Premier League-holdet er “sikre på”, at de vil erobre Erik ten Hags topmål.

I mellemtiden forventes personlige vilkår ikke at være en anstødssten.

De Jong spillede under Ten Hag i Ajax og var en del af truppen, der nåede Champions League-semifinalerne i 2018/19.

Denne aftale udviklede sig meget langsomt, men det ser ud til, at United har fået deres mand. Ten Hag var især opsat på at få den 25-årige gennem døren efter Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard og Juan Matas udgange.

Sky Sports-rapporten blev bakket op af Sport1-reporter Patrick Berger, som også har afsløret, at der er aftalt et gebyr til en værdi af €65 mio. plus tilføjelser.

Berger skrev tirsdag morgen på Twitter: “Frenkie de Jong er den ønskede transfer for Erik ten Hag som ny cheftræner for Manchester United.

– Jeg har fået at vide, at der er en aftale om gebyr mellem United og Barca. MUFC er indstillet på at betale €65 mio. som garantibeløb + tilføjelser. Nu skal der findes en løsning på personlige vilkår…”

Mandag hævdede Fabrizio Romano, at hele pakken vil koste €85 mio., hvor en aftale “når tættere på”.

Midt i rapporter om, at der nu er indgået en aftale, delte Romano nyheden om, at intet er ændret.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk