Barcelona-legende kritiserer Ousmane Dembele og opfordrer klubben til at følge i Real Madrids fodspor

Ousmane Dembele

Carles Rexach i store frustrationer.

 

I en nylig udtalelse til Mundo Deportivo har den legendariske Carles Rexach givet sine tanker om Ousmane Dembele, idet han skælder Barcelonas bestyrelse for at virke tilbageholdende med at give slip på franskmanden på trods af hans beskedne optræden i klubben.

Rexach, der havde tilbragt 44 år i Barcelona som spiller og manager, stillede spørgsmålstegn ved Dembeles præstationer i Barcelona og de skadesproblemer, der plaget hans ophold på Camp Nou.

“Efter fem år, efter at have betalt mere end €100 mio. (744 mil. danske kroner) og kigget på hans præstationer, vil du så hente Dembele til Barça igen? Hvor mange kampe spillede han? Hvor mange mål scorede han? Hvilke kampe løste han? Derefter spørger du dig selv: Er vi ikke mere end en klub?

I løbet af sin Barca-karriere spillede Dembele 150 kampe for klubben og scorede 32 og 34 mål. Han missede også næsten 130 kampe på grund af en skade.

Rexach fortsatte med at nævne Real Madrid som et ideelt eksempel og roste deres professionalisme, selv midt i fanfavoritter som Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo.

I Dembele-sagen spørger jeg mig selv én ting. Hvad ville Madrid gøre? Nogle gange ved du, at en rival gør tingene godt.

Først med Cristiano, så med Ramos. På det tidspunkt var de guder med fanbasen, men klubben holdt fast. For Ramos er ’tilbuddet udløbet’.”

Rexachs sønderlemmende angreb på Barcelonas behandling af Dembele kommer midt i spekulationer, der tyder på en potentiel aftale mellem de to parter. Men spanieren indrømmer, at han er glad for, at han ikke er den, der skal træffe sådanne beslutninger.

“Det er derfor, jeg er glad for ikke at være den, der vil tage en beslutning om en spiller, der ikke engang var halvdelen af, hvad Ramos eller Cristiano var i Madrid.

Uanset hvad Barça beslutter, håber jeg, det er den rigtige beslutning. Et solidt ’ja’ eller ’nej’. Det er for sent at sige ’afhængig af’,” tilføjede han.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk