Barcelona lægger nye planer for Frenkie de Jong

Frenkie De Jong. Foto: Shutterstock.

Chelseas beslutning om at øge deres bestræbelser på at hente Pierre-Emerick Aubameyang fra Barcelona har yderligere kompliceret fremtiden for Frenkie de Jong og Bernardo Silva.

 

Fremtiden for midtbanespilleren Frenkie de Jong i Barcelona bliver påvirket af angriberen Pierre-Emerick Aubameyangs transferbeslutning efter en tilgang fra Chelsea.

The Blues øger indsatsen for at hente Aubameyang i de sidste uger af transfervinduet i et træk, der også kan påvirke fremtiden for Manchester City-stjernen Bernardo Silva, som står højt på Barcas ønskeliste, hvilket bekræftes af præsident Joan Laporta.

De Jong er efterspurgt af både Manchester United og Chelsea – hvoraf førstnævnte allerede har aftalt en transfersum med spilleren, men ingen endelig aftale om en aftale er på plads. United-boss Erik ten Hag instruerede for nylig United om at forblive tålmodige omkring en aftale, mens den hollandske landsholdsspiller stadig nævnes som en mulighed for United.

Blues-chefer har taget kontakt til Barca og haft diskussioner med De Jongs repræsentanter og er nu stærke kandidater til at hente ham for næsen af United. I modsætning til United kan Chelsea tilbyde spilleren Champions League-fodbold og muligheden for at bo i London – hvilket menes at appellere til De Jong.

Men Chelsea er mere selvsikre i et forsøg fra De Jongs Barça-holdkammerat Aubameyang, som ikke længere er sikret en starter på Camp Nou efter at Barca har hentet Robert Lewandowski i sommer. Aubameyangs løn er også blevet forhøjet i denne sæson som en del af en kontraktlig aftale med klubben, hvilket har fået Barça til at flytte ham til at være en ugaranteret starter.

Eugenio Bottas, mægleren i Chelseas forsøg på at hente Aubameyang har været i Barcelona hele ugen sammen med Barças fodbolddirektør Mateu Alemany og Barças sportsdirektør Jordi Cruyff. Detaljerne for disse møder blev skitseret af Mundo Deportivo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk