Barcelona aftaler verdensrekordtransfer med Man City for Keira Walsh

Keira Walsh. Foto: Shutterstock.

Den 25-årige Lioness-stjerne har været hos City siden 2014 og har 12 måneder tilbage af sin kontrakt.

 

Barcelona har aftalt en  verdensrekordpris med Manchester City for den engelske midtbanespiller Keira Walsh, oplyser PA’s informationsvirksomhed.

Det menes, at mens tidligere bud fra Barca på Walsh er blevet afvist via City, er der nu aftalt en pris angiveligt omkring 350.000 £ (3 mio. danske kroner) mellem klubberne forud for en spansk udskiftningsdato.

På onsdag vil hun således måske  blive verdens højest prissatte kvindelige fodboldspiller.

For to år siden sluttede danske Pernille Harder sig til Chelsea fra Wolfsburg for, hvad der var verdens højeste transfer på £250.000 (2 mio. danske kroner).

Walsh vil muligvis indgå på listen over engelske spillere, der har forladt City denne sommer, hvilket inkluderer Lucy Bronze, der skiftede til Barcelona i juni.

Der har desuden været Georgia Stanway skiftet til Bayern München, samtidig med at Ellen White og Jill Scott er gået på pension.

Barcelona er regerende spansk titelndehaver og opnåede andenpladsen i Champions League i sidste sæson, 12 måneder efter at have vundet ligaen.

City gennemførte 1/3 inden for Women’s Super Leagues sidste periode og er røget ud inden for den første kvalifikationsrunde i denne sæsons Champions League.

Walsh, der modtog 2016 WSL-navnet, 3 FA Cups og 4 League Cups med City, spilled sin halvtredsindstyvende landskamp i England i tirsdagens 10-0-sejr over Luxembourg i Stoke. Hun optrådte desuden for Storbritannien ved OL i Tokyo i 2021.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk