Barcelona aftaler 4 års kontrakt med Jules Kounde

Jules Kounde står med et svært valg Foto: Shutterstock.

Ifølge en rapport fra den spanske udgiver SPORT, har Barcelona og Jules Kounde aftalt en 4 års kontrakt. Der varer indtil den 30. juni 2026.

 

Jules Kounde overførslen er ved at nå den sidste fase, hvor Barcelona tilsyneladende er foran Chelsea i kapløbet om at hente den franske midtbaneforsvarer. De to europæiske store klubber har byttet slag i de sidste par uger.

Men Barcelona slog hurtigt ind for at, kapre Chelseas træk for den 23-årige og nåede en principaftale med Sevilla om en aftale for spilleren. Kounde på sin side har været ivrig efter at slutte sig til Barcelona frem for Chelsea, og den seneste udvikling har sikkert gjort ham glad.

Den franske landsholdsspiller er blevet en af Europas mest eftertragtede forsvarsspillere på baggrund af tre fremragende sæsoner med Sevilla.

Tager han imod tilbuddet fra Barcelona eller Chelsea…

På den anden side blev Chelseas beslutning om at genoptage den årelange jagt på Kounde båret af Andreas Christensens og Antonio Rudigers afgange som frie agenter. Derudover kan Cesar Azpilicueta slutte sig til Barcelona denne sommer, hvilket tvinger Chelsea til at forblive på markedet for en anden midterforsvarer på trods af at han har hentet Kalidou Koulibaly.

Men Kounde er på kanten til at flytte til Barcelona i stedet for Chelsea, idet han på forhånd har sagt ja til en fireårig kontrakt med Barcelona. Med hensyn til Chelsea skal Blues gå tilbage til tegnebrættet og ikke have tid til at slikke deres sår efter at have stået over for nederlag i kapløbet om at hente den 23-årige franske landsholdsspiller.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen