Aubameyang kunne få Chelsea-debut på trods af brækket kæbe

Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Shutterstock.

Pierre-Emerick Aubameyang kunne få sin Chelsea-debut i Champions Leagues gruppespils åbning i Dinamo Zagreb tirsdag med en brækket kæbe, han fik under et hjemmerøveri.

 

Pierres Emeric Aubameyang kunne få sin debut for Chelsea i tirsdagens Champions Leagues gruppespils åbning i Zagreb for Dinamo, på trods af at han brækkede kæben under en hjemmerøveri.

Chelsea fejede Aubameyang rettidigt i sidste uge, og signerede angriberen fra Barcelona på en toårig aftale kun måneder efter at have forladt Arsenal.

Den 33-årige missede lørdagens kontroversielle 2-1-sejr mod West Ham, men rejste med truppen til Kroatien.

“Auba er meget ambitiøs, meget fokuseret, sulten efter at spille for os, sulten efter at bevise noget. Det er derfor, han er her,” sagde Chelsea-manager Thomas Tuchel til journalister mandag.

Aubameyang vil bære en specialfremstillet maske efter at have brækket kæben, efter at fire mænd brød ind i hans hjem nær Barcelona og truede ham med skydevåben.

“Hvis han havde et problem med masken i dag, ville jeg selvfølgelig ikke bruge ham. Men i går havde han ingen problemer, og jeg håber, han ikke har nogen problemer i dag.” Hvis det er tilfældet, kan han ikke spille 90 minutter. Så det er op til os, hvordan vi forvalter vores tid.

“Det vil naturligvis tage ham nogen tid at nå fuld kondition. Så uanset om han sidder på bænken eller starter, er det op til os at finde en løsning.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk