Arsenal frustreret over Lucas Paqueta – brasilianeren foretrækker Premier League-rivaler

Lucas Paqueta. Foto: Shutterstock.

Lyon er villig til at sælge Lucas Paqueta til sommer.

 

Lyons midtbanespiller Lucas Paqueta har angiveligt afvist et skifte til Arsenal i håb om, at han kan sikre sig et skifte til Premier League-mestrene Manchester City eller Tottenham Hotspur. Brasilianeren menes at være på udkig efter at bryde Ligue 1 denne sommer.

Paqueta er blevet sat i forbindelse med et skifte til Lyon flere gange denne sommer, og spilleren selv er ivrig efter at forlade. L’Equipe siger dog, at den 24-årige kun er klar til at gå til Premier League, hvis han kan sikre sig et skifte til Manchester City eller Tottenham, da han ikke er interesseret i andre muligheder.

Playmakeren spillede 35 ligakampe i sidste sæson, hvor han scorede ni mål og leverede seks assists. Hans stjerneform menes at have fanget opmærksomheden hos Arsenal og Newcastle, som begge er ivrige efter at fortsætte med at forbedre deres respektive klubber i de sidste stadier af sommerens transfervindue.

Men Paqueta er ikke opsat på at forlade Lyon til fordel for nogen af siderne. Gunners har været stærkt forbundet med Paqueta i de seneste sæsoner, og med ankomsten af Portos Fabio Vieira vil Mikel Arteta se efter at tilføje dybde til sin midtbane denne sommer. Leicester Citys Yuri Tielemans er også blevet ramt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk