Arsenal-fans bekymrede sig om ‘Drake-forbandelsen’

Arsenal-fans. Foto: Shutterstock.

Arsenal-fans er bekymrede over den sagnomspundne ‘Drake-forbandelse’, efter at den verdensberømte canadiske rapper placerede et iøjnefaldende væddemål på Premier League-holdet for at vinde deres søndag eftermiddagskamp med Leeds United.

 

Mikel Artetas mænd har fået en enestående start på sæsonen og ligger i øjeblikket i toppen af Premier League efter at have vundet otte af deres første ni kampe i sæsonen.

I deres næste kamp på Elland Road møder de et Leeds-hold, der har fået en ligegyldig start på sæsonen, hvor de henter ni point efter at have vundet to kampe og spillet tre uafgjort.

Men fans af Gunners er nu bekymrede for, at deres gode start på sæsonen kan brydes i Leeds, og det har intet at gøre med spillerne på banen.

Drake har delt et skærmbillede af et kæmpe væddemål, som stjernen har placeret på, at både Arsenal og den spanske gigant Barcelona vinder deres kampe på søndag. Skulle Arsenal slå føringen og Barcelona slå deres mangeårige rivaler Real Madrid, så kan Drake vinde 2,5 millioner pund.

Bortset fra de enorme pengesummer, der er involveret, burde den største bekymring for Arsenal og Barcelona være den såkaldte ‘Drake-forbandelse’. Det er, når den 35-årige udtrykker støtte til et bestemt hold af sportslige individer, resulterer det ofte i, at de taber. ‘Ore’ har tidligere været Conor McGregor, Anthony Joshua, Paris Saint-Germain og Serena Williams for blot at nævne nogle få.

Både Arsenal-tilhængere og fodboldfans tror nu, at deres hold ikke vil få det resultat, de ønsker, nu hvor Drake offentligt har lagt så store penge på deres side. Eller måske vil det opmuntre deres hold til at vinde.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen