Arsenal arbejder på aftale om at hente Oleksandr Zinchenko fra Manchester City

Zinchenko den ukrainske forsvarsspiller for Manchester City. Foto: Shutterstock.

Efter allerede at have rekrutteret Gabriel Jesus fra Premier League-mestrene denne sommer, sigter North London-holdet nu også på at bringe hans tidligere holdkammerat til Emirates Stadium.

 

Klubberne er i kontakt om en potentiel transfer, og det menes, at City er åbne for at sanktionere den 25-åriges salg, hvis deres vurdering bliver opfyldt.

Det er ikke sket indtil videre, men forhandlingerne fortsætter, hvor Arsenal menes at prioritere Zinchenko efter at have gået glip af Ajax’ Lisandro Martinez.

Hvis der kan opnås en aftale med City om et transferbeløb og den ukrainske landsholdsspiller om personlige vilkår, vil Arsenal købe en spiller, som manager Mikel Arteta har været ivrig efter at genforene med.

De arbejdede sammen, da Arteta var assistent for City-boss Pep Guardiola på Etihad Stadium og er kendt for at opretholde et stærkt forhold.

Zinchenko ankom fra det russiske hold FC Ufa i 2016 og har to år tilbage af sin kontrakt.

Selvom han plejer at operere på midtbanen for sit land, er Zinchenko hovedsageligt blevet brugt af Guardiola som venstreback. Selvom det er et specifikt område på banen, hvor Arsenal har søgt at styrke, vil hans alsidighed helt sikkert appellere.

Zinchenko har haft stor succes i City; vundet den engelske topklasse fire gange og ligeledes Liga Cuppen. Han har løftet én FA Cup og spillet i 2021 Champions League-finalen.

City er på markedet for en ny venstreback, hvor Brighton og Hove Albions Marc Cucurella menes at være den førende kandidat på nuværende tidspunkt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen