Arsenal allerede i forhandlinger om første januar-signering

Foto: Shutterstock.

Efter skuffelsen over at gå glip af Champions League-fodbold i de sidste uger af sidste sæson, har Arsenal startet den nye sæson i superform.

 

Mikel Artetas hold har vundet seks af deres syv Premier League-kampe indtil videre i denne sæson og ligger øverst i tabellen, et point foran både Manchester City og Tottenham Hotspur.

På trods af den stærke start ser det ud til, at Arteta stadig planlægger fremad og søger at styrke sit hold.

Som rapporteret af det tyske magasin Bild via The Express, har The Gunners indledt samtaler med agenten for Eintracht Frankfurts angribende midtbanespiller Jesper Lindstrom.

Lindstrom, 22, har været i fin form indtil videre i denne sæson, hvor han scorede tre mål i ti kampe, inklusive sejrsmålet  i Eintrachts 1-0-sejr over Marseille i Champions League i sidste uge – deres første sejr i Europa Cuppen, siden den blev omdøbt.

Rapporten hævder, at Arsenal overvejer at købe spilleren i januars transfervindue i et forsøg på at styrke deres trup forud for den travle tidsplan efter VM.

Den danske landsholdsspiller Lindstrom var en del af Eintracht-holdet, der vandt Europa League i sidste sæson og slog Rangers på straffespark i finalen.

Angriberen ankom fra Brøndby sidste sommer for en rapporteret pris på 6,3 millioner pund (53 millioner danske kroner) og har siden spillet 49 kampe for sit nuværende hold, scoret otte mål og fået registreret ni assists i alle turneringer.

Sidste periode spillede han 39 kampe – inklusive en start på sejren over det skotske hold – og spillede på begge flanker og som nummer ti.

Arteta mangler dog ikke muligheder i de positioner, som Lindstrom spiller i.

Bukayo Saka og Gabriel Martinelli har etableret sig som stamspillere på begge flanker, mens klubanfører Martin Odegaard ser uerstattelig ud i den avancerede midtbanerolle.

Personer som Emile Smith-Rowe og Fabio Vieira har kæmpet for spilletid i sæsonens indledende uger, selvom sidstnævnte scorede et fremragende mål i sin første Premier League-start mod Brentford i søndags.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen