Arsenal afgiver et bud på 34,4 millioner pund for at underskrive med Manchester United-forsvareren Lisandro Martinez

Arsenal afgiver et bud på 34,4 millioner for Martinez. Foto: Shutterstock

Arsenal frister Manchester United ved at afgive et forbedret tilbud på omkring 34,5 millioner pund (298 mill. danske kroner) for Ajax-forsvareren Lisandro Martinez.

Den argentinske midterforsvarer, som også er i stand til at spille på defensiv midtbane, er et mål for Erik ten Hag efter Jurien Timbers beslutning om at afvise et skifte til Old Trafford.

Men United er fuldt fokuseret på et skifte til Barcelona-stjernen Frenkie de Jong, og de har ladet døren stå på klem for Arsenal for at kunne købe Martinez.

Efter at have diskuteret en aftale til en værdi af omkring 25 millioner pund (216 mill. danske kroner) tidligere på sommeren, rapporterer den hollandske publikation De Telegraaf, at Arsenal nu har afgivet et bud på omkring 34,4 millioner pund (293 mill danske kroner) med tilføjelser.

Ajax har endnu ikke reageret på tilbuddet om Martinez, men de holder ud for omkring 43 millioner pund (371 mill. danske kroner) og havde planlagt næste sæson med argentineren.

De hollandske giganter kunne nu bruge Uniteds interesse til at hæve prisen for midterforsvareren, som er opsat på at skifte til Premier League.

Der har været spekulationer om Gabriels fremtid i Arsenal, hvor Juventus efter sigende vil have brasilianeren.

Men med William Saliba indstillet på at blive i Emirates denne sæson, har Arteta et væld af muligheder i centrum af sit forsvar.

Ten Hag vil have to boldspillende midterforsvarere, der er komfortable med at bringe bolden ud fra forsvaret og er sikre på at blive efterladt en-mod-en.

Mens Harry Maguire er en af de bedste i ligaen i boldbesiddelse, mangler han det nødvendige tempo for at spille en høj linje, og Ten Hag ville ideelt set gerne have en hurtigere partner sammen med Raphael Varane.

Phil Jones, Eric Bailly og Axel Tuanzebe forventes alle at forlade klubben.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk