Antony angribes for sin opførsel

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Anthony angribes af tidligere holdspillere efter at have modtaget et rødt kort i marts.

 

Han siges at sikre sig et skifte til en af ​​de største klubber i verden.

Det bliver Erik ten Hags femte signatur som United-manager og vil være den angrebsmæssige tilføjelse, han har ventet på hele sommeren.

Efter at have arbejdet tæt sammen med ham i to år i Ajax, ved hollænderen, hvad han får. Hans 12 mål og hans 10 assists i sidste sæson hjalp Ten hag med at vinde sin tredje hollandske titel.

Uniteds nye manager har fortsat understreget behovet for, at nye rekrutter har den rigtige attitude på og uden for banen.

Antonys afvisning af at træne med Ajax-førsteholdet og hans offentlige anklager mod sin nuværende arbejdsgiver har vakt kritik og kan give anledning til bekymring for iagttagere.

Du kan ikke tvivle på deres passion. To tidligere hollandske landsholdsspillere sagde engang, at de kunne ofre et skifte til en storklub.

I marts scorede fløjspilleren en vinder i det 87. minut mod Feyenoord og blev advaret for at tage sin trøje af i fejringen.

På det tidspunkt var der rygter om, at Liverpool og Manchester City kiggede på brasilianeren.

Den tidligere PSV Weidman Rene van der Guip sagde, at interessenter, der så Anthonys løjer mod Feyenoord, ikke ville have været imponeret.

Han sagde til Vanderg Inside: “Vi accepterer det ikke.” Så kan man sige: Han er ung, men det kan også blive skørt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk