Antony afgiver Manchester United-løfte forud for Europa League-kamp

Antony. Foto: Shutterstock.

Antony skal spille for Man. United på udebane for første gang og siger, at han er glad for at være tilbage på banen.

 

Brasilianeren startede sin anden kamp i sidste uges åbningskamp med et 0-1-nederlag til Real Sociedad efter hans første drømmemål mod Arsenal i sidste weekend. United er uden fem spillere på deres tur til Moldova, herunder Donny van de Beek, Aaron Wan-Bissaka og Marcus Rashford.

Det betyder, at Antony vil stille op ved siden af ​​’giganten’ Cristiano Ronaldo for anden gang efter at have tabt til Sociedad. Hvis den 22-årige spiller sherif, som forventet, vil det være første gang, han repræsenterer De Røde på udebane, hvilket han er meget begejstret for.

“Jeg har altid set frem til at spille i en United-trøje,” sagde han til interne medier. “Det er altid en grund til at blive spændt.” Antony lagde ikke skjul på sidste uges nederlag og lovede at skaffe Uniteds første point  i konkurrencen.

Han tilføjede: “Desværre tabte vi vores sidste kamp hjemme, men] nu skal vi fokusere 100 % på udekampen og hente de tre point.

“Vi kommer til at få det svært i løbet af sæsonen. Vi vidste, at det ville blive en hård kamp. Men alle ved, hvor fantastisk Manchester United er, så vi vil tage dertil og hædre det vigtige mærke.”

Antony har endnu ikke scoret i syv Europa League-kampe i sin karriere, men viste sine europæiske Champions League-evner med Ajax i sidste sæson, hvor han scorede to gange og leverede fire assists i syv optrædener.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen