Antonio Conte vil ikke forny med Tottenham

Antonio Conte. Foto: Shutterstock.

Antonio Conte siges ikke at have fornyet med Tottenham og glæder sig til at vende tilbage til Juventus i slutningen af ​​sæsonen.

 

 

Conte tog ansvaret for Spurs i november sidste år og bragte klubben i top fire efter at have erstattet Nuno Espirito Santo.

Conte har en kontrakt indtil slutningen af ​​sæsonen, men Spurs-fans kan opgive håbet om, at han vil forlænge sin kontrakt ifølge den italienske journalist Paolo Bargiggia, som klart vil have den 53-årige tilbage til Juventus.

Conte ledede Torino-klubben fra 2011 til 2014 og hjalp dem med at vinde tre på hinanden følgende ligatitler.

Bargiggia tweetede: “Hvis @juventusfc-ledelsen forsøger at modstå fristelsen til at sende Allegri af sted ved at beholde ham indtil slutningen af ​​sæsonen, kunne de gå direkte til Conte, som er ivrig efter at vende tilbage,. Det er derfor, han ikke genoptog forbindelsen med den engelske klub.”

Efter at have vundet 11 titler og nået to Champions League-finaler i sin første periode med ansvaret for Juventus, vendte Max Allegri tilbage til klubben i begyndelsen af ​​sæsonen.

Juventus har kæmpet mere i denne sæson efter kun at have vundet to af deres seks Serie A-kampe og tabt begge i Champions League.

Efter at Benfica slog Den Gamle Dame 2-1 på deres bane i onsdags, blev Allegri spurgt, om han følte, at hans job var truet.

Han svarede: “Jeg tror ikke, mit job her er i fare. Det er normalt at have sådanne øjeblikke i fodbold. Vi skal arbejde hårdt og ændre situationen. Derudover har vi mange vigtige spillere skadet.”

Da Conte blev spurgt om en kontraktforlængelse i begyndelsen af ​​august, insisterede han på, at han kun var fokuseret på Spurs’ fremskridt.

Han sagde: “Jeg skal være ærlig, i min karriere har kontrakter aldrig været så vigtige.”

”Jeg behøver ikke at underskrive nogen kontrakter for et, to eller tre år. For klubben kan det også være en belastning. Jeg er glad. Vi arbejder rigtig godt sammen. Det er ikke sådan, at et år mere eller mindre ændrer spillet. Selvfølgelig vil vi blive ved med at forbedre os for at bygge noget vigtigt for denne klub.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen