Antonio Conte har “hensynsløst udelukket” Tottenham-spillere fra træning

Antonio Conte. Foto: Shutterstock.

Tottenham begyndte deres Premier League-kampagne med en 4-1-sejr over Southampton, men de gjorde det uden fire spillere, der ikke var inkluderet i Antonio Contes kampdagstrup.

 

Antonio Conte har udelukket fire Tottenham-stjerner fra at træne med førsteholdet, da klubben fortsætter med at lede efter købere inden udgangen af ​​vinduet.

Tanguy Ndombele, Harry Winks, Sergio Reguilon og Giovani Lo Celso har trænet alene, siden Spurs vendte tilbage fra deres pre-season-turné i Sydkorea, efter at Conte fik at vide, at han kun kan træne et vist antal spillere. Ifølge Evening Standard forsøger Spurs at aflaste de fire, men der er en accept af, at deres fremtid næppe bliver løst før den sidste uge af transfervinduet.

Disse fire spillere kunne følge Steven Bergwijn og Cameron Carter-Vickers ud af udgangsdøren, efter deres skift til henholdsvis Ajax og Celtic blev bekræftet. I mellemtiden har Joe Rodon sluttet sig til Rennes for nogle værdifulde førsteholdserfaringer, og Jack Clarke har gennemført et skifte til Sunderland. Efter at have tilbragt anden halvdel af sidste sæson på en lejeaftale hos Lyon, har Ndombele tiltrukket sig interesse fra Champions League-semifinalisterne Villarreal og en række andre klubber i hele Europa.

Franskmanden var Spurs’ rekordsignering, indtil Richarlison ankom fra Everton, men han formåede ikke at imponere, da han kun havde 91 optrædener i alle turneringer.

Ligesom Ndombele er Lo Celso blevet sat i forbindelse med De Gule U-både, men Spurs har endnu ikke modtaget et tilbud på nogen af ​​midtbanespillerne, Den argentinske landsholdsspiller tilbragte sit seks måneder lange lejeophold i Villarreal i sidste sæson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk