‘Alle ved det’ – Pep Guardiola roserJude Bellingham

Pep Guardiola. Foto: Shutterstock.

Manchester City-træner Pep Guardiola har udtalt sig om Jude Bellingham efter at han scorede i Borussia Dortmunds 2-1 Champions League-nederlag.

 

 

Manchester City-træner Pep Guardiola har afsagt sin dom om Jude Bellingham midt i konsekvente rapporter, der forbinder Borussia Dortmund-midtbanespilleren til Liverpool.

De Røde siges fortsat at være interesserede i Bellingham, som de har været i over et år nu. Liverpool har været stærkt forbundet med at hente en midtbanespiller i løbet af sommeren, hvor den engelske landsholdsspiller er det navn, der mest sandsynligt er interesseret.

Det er underforstået, at Bellingham var bredt beundret blandt nøglespillerne, da han blev forfremmet på Anfield. Men Dortmund siges at værdsætte den 19-årige til mere end 100 millioner pund (855 millioner danske kroner).

Bellingham var i aktion for Dortmund onsdag aften, da han scorede mod Man City i deres Champions League-gruppespilskamp på Etihad. Og efter kampen, som City vandt 2-1 takket være Erling Haalands fantastiske mål, blev Guardiola spurgt om det talent, den unge midtbanespiller besidder.

“Jeg var i ærefrygt, da han var 17. Forestil dig nu, han er 19, han er vokset så meget, ” sagde Guardiola på pressemødet efter kampen.

“Defensivt kan han holde Gundogan eller Kevin De Bruyne i lommen og vinde dueller. Den hurtige, sensationelle overgang fra andenpladsen hele vejen til kassen for at score det mål, han scorede.”

“Så han er en fremragende spiller, det tror jeg alle ved. Det er ikke fordi Manchester City-træneren behøver at fortælle dig det. Alle ved det.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen