Ajax-stjerne afviser Man Utd efter Erik Ten Hag tilbud over WhatsApp

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Erik Ten Hag sendte Brian Brobbey en WhatsApp-besked for at prøve at overbevise ham om at slutte sig til Manchester United, men den unge mand havde allerede besluttet sig til anden side.

 

Ajax-stjernen Brian Brobbey har afsløret, at han afviste chancen for at skrive under for Manchester United, efter at den tidligere chef Erik Ten Hag forsøgte at købe ham over WhatsApp.

Den hollandske angriber, 20, vendte tilbage til sin barndomsklub efter et 12-måneders ophold i RB Leipzig i sommerens transfervindue, hvor Eredivisie-mestrene tilbød indledende £14 millioner (120 mio. danske kroner), potentielt stigende med yderligere £2,5 millioner (22 mio. danske kroner) med bonusser for at bringe Brobbey tilbage til Amsterdam.

Den unge spiller fik kun ni optrædener for Sachsen-mandskabet i de tidlige stadier af 2021/22-sæsonen, før Ten Hag bragte ham tilbage til Johan Cruyff Arena i anden halvdel af sæsonen, hvor han scorede syv mål i 11 ligakampe.

Opsat på at fortsætte Brobbeys udvikling i Manchester forsøgte den nyudnævnte Red Devils-manager at overbevise ham om at flytte til England via en besked på WhatsApp, men den hollandske ungdomslandsholdsspiller afslog høfligt tilbuddet.

Vil gerne tilbage til Ajax

“Jeg vil absolut tilbage til Ajax,” sagde Brobbey til det hollandske Voetbal International. “Erik ville også arbejde med mig. Han sendte mig en SMS en gang for at se, om jeg ville acceptere.”

“Men jeg takkede pænt og ordentligt nej tak og fortalte ham, at jeg ville tilbage til Ajax. Mine venner er der, Ajax’ spillestil… Jeg var ikke klar endnu. Som Ajax-angriber, skal vi virkelig lykkes her.”

Real Madrids Casemiro underskrev en svimlende £70 mio (600 mio. danske kroner) aftale, før han slog ærkerivalerne Liverpool 2-1.

Der er kun få dage til, at transfervinduet lukker for i år.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk