Ajax afslører værdiansættelse på Anthony

Foto: Shutterstock.

Ajax ønsker ikke at miste fløjspilleren Anthony, men ønsker at få mest muligt ud af det, hvis det er nødvendigt.

 

Det fremgår af en nylig rapport i Daily Mail, som hævder, at Eredivisie-mestrene værdsætter den brasilianske fløjspiller, som Manchester United ønsker, til op til £67,5 millioner (496 mio. danske kroner).

Efter en trist start på sin 2022/23-sæson, mistede Eric Ten Hag ansvaret i sine to første kampe, The Red Devils har ikke overraskende erhvervet sig tiltrængt talent.

Anthony var et navn, der var stærkt forbundet med et skifte til Old Trafford, men indtil videre er der ikke sket noget.

Det er forståeligt, hvorfor Ten Hag vil være ivrig efter at blive genforenet med sin gådefulde Ajax No11, men den 52-årige taktiker har ikke kun brug for offensive forstærkninger. Prioriteten for dette vindue vil uden tvivl være at få en ny defensiv midtbanespiller, og selvom den 20-dobbelte ligavinder ser ud til at savne Barcelonas Frenkie de Jong og Juventus’ Adrien Rabiot, ser Real – Madrids Casemiro-forhandlinger ud til at lykkes.

Det er stadig at se, om United vil være i stand til at forhandle aftaler med flere spillere. Anthony er i øjeblikket £70 millioner (515 mio. danske kroner) værd, og Real Madrid vil have £60 millioner (441 mio. danske kroner) for Casemiro (BBC Sport).

I næste måneds vindue skulle De Røde Djævle være klar til at indsprøjte penge.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk