AC Horsens slår AGF i spændende comeback

Foto: Shutterstock

AC Horsens vandt fredag 2-1 over AGF i Superligaen efter at have været bagud med 0-1

 

Kampen mellem de to jyske hold var meget åben, og begge mandskaber spillede offensivt.

AGF havde inden kampen vundet de seneste tre kampe og kunne med en sejr bringe sig i spidsen af Superligaen. Horsens var derimod uden sejr i de seneste tre kampe.

Kampen startede lige, men efterhånden overtog AGF initiativet og spillede sig til flere gode muligheder, og efter en halv time resulterede det føring til aarhusianerne, da Patrick Mortensen var vaks på en returbold efter et langskud fra Mikael Anderson og bragte AGF foran 1-0.

I anden halvleg dominerede AGF fortsat kampen, men efter et kvarter slog Horsens kontra, efter at Anders K. Jacobsen efter en flot dribletur i AGF-feltet elegant løftede bolden over i det lange hjørne.

Linjevogteren markerede for offside, men målet blev godkendt efter VAR-tjek.

AGF havde fortsat det meste spil, men ti minutter før tid fik Horsens et straffespark, da Anders K. Jacobsen blev nedlagt i feltet af Thomas Kristensen.

Aron Sigurdarson blev sat til at sparke, og islændingen scorede sikkert til den føring til Horsens, som holdt kampen ud, selv om AGF pressede hårdt på for en udligning.

Med sejren til Horsens missede AGF muligheden for at lægge sig alene i fromt i tabellen , mens Horsens nu ligger på femtepladsen med 11 point for syv kampe.

AGF deler dog stadig Superligaens førsteplads med FC Nordsjælland og Silkeborg, men altså nu med en ekstra kamp spillet.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk