Årsager til, at Cristiano Ronaldo er den bedste fodboldspiller i verden

Er Cristiano Ronaldo den bedste fodboldspiller til dato? Foto: Shutterstock.

Her er 8 grunde til hvorfor Ronaldo er den bedste fodboldspillere i verden!

 

1. Kreativitet

Der er masser af spillere, der har en kreativ side, men Ronaldo er en spiller, der kan skabe fra bunden. Hans afleveringsevne er sublim, og hans vision er en af ​​de faktorer, der vandt United sæsonen. Det ser ud til, at han har et tredje øje og den eneste anden spiller, der er lige så god som Ronaldo med hensyn til kreativitet, er Barcelonas Lionel Messi.

2. Dynamik

Hans hurtighed giver problemer for forsvarsspillere, og hans hurtighed væk fra bolden er bare fantastisk. Ronaldos mål i CL-finalen sidste år, da han lavede et glimrende løb ind til feltet og headede kraftfuldt forbi Cech. Ronaldos eksplosivitet og direkte løb fra brede positioner er nøglen til United, men når han spiller som angriber, er han ikke så affektiv. Han kan ødelægge hold på et øjeblik.

3. Skydning

Hans afslutning er fantastisk, hans evne til at skyde fra stort set alle steder er endnu større. At score 42 mål i sidste sæson viser, at han er den dødbringende kraft i fodboldverdenen og let kan chokere målmænd. Fra suveræne frispark til magisk backheeling har Ronaldo alle ingredienserne til at få succes.

4. Hovedstød

At kunne heade bolden er det, der kan vinde kampe, og det kan Ronaldo. Han scorede otte mål med hovedet i sidste sæson, og det er meget sjældent for en flair-spiller. Han er 6′2″, hvilket er den perfekte højde til at vinde bolden i luften.

5. Teamwork

Han har forbedret sit teamwork enormt, siden han først ankom til Old Trafford og skaber et formidabelt partnerskab med Wayne Rooney. Nogle mennesker vil sige, at den portugisiske stjerne er for egoistisk, men han kan faktisk arbejde med hvem som helst. Han lavede ni assists i sidste sæson, hvilket viser, at han er en holdspiller.

6. Improvisation

Hans improvisation er en af ​​de magiske ting ved ham. Kan du huske baghælen, han scorede mod Aston Villa i sidste sæson? Eller frisparket mod Portsmouth? Hans tricks med bolden er bare fantastiske at se, hvordan han nemt kan forvirre en forsvarsspiller.

7. Mentalitet

Drengen har en masse selvtillid, hvilket er vigtigt for enhver fodboldspiller. Cesc Fabregas siger: “Fodbold er næsten 80 procent i dit sind. Du kan have talentet, men hvis du ikke har hovedet, kommer du ingen vegne.” Nemlig.

Enig i denne artikel? Kommenter venligst dine tanker.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
1 year ago

The goat

Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk