AaB fyrer Lars Friis og ansætter Erik Hamrén som ny cheftræner

Foto: Shutterstock.

Fodboldklubben AaB har med øjeblikkeligt varsel fyret sin cheftræner Lars Friis og umiddelbart herefter fundet hans efterfølger i skikkelse af svenskeren Erik Hamrén, der i 2008 vandt mesterskabet med den nordjyske klub.

 

Det oplyser AaB på sin hjemmeside.

Lars Friis blev ansat i marts, men fik altså kun cirka seks måneder på posten som cheftræner.

– På banen blev en god begyndelse med Lars Friis desværre hurtigt afløst af utilfredsstillende resultater, og det var en kæmpe skuffelse, at vi i sidste sæsons afsluttende syv spillerunder blot opnåede et enkelt point og dermed kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold, siger AaB´s sportschef Inge André Olsen.

Klubben ligger i øjeblikket næstsidst i Superligaen, med ni point efter lige så mange kampe.

Lars Friis anerkender, at han ikke har leveret de forventede resultater for AaB.

– Men jeg er ærgerlig, ked af, skuffet over og også uenig i beslutningen, men det er en afgørelse, jeg må respektere.

Den nye cheftræner, Erik Hamrén har underskrevet en kontrakt, der gælder til sommeren 2023. Han ser frem til at vende tilbage til AaB, som han trænede fra 2004 til 2008.

– Mine ambitioner på både klubbens og på egne vegne er store, og nu glæder jeg mig til at møde staben og truppen. Det gælder om at få sat nogle gode præstationer sammen og blive stabile, så vi kan bevæge os væk fra bunden af Superligaen, udtaler Erik Hamrén på hjemmesiden.

65-årige Erik Hamrén har tidligere været landstræner for det islandske landshold.  Desuden har han vundet to pokaltitler med AIK Stockholm samt én med Örgryte IS.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk