Start-up Pollen ændrer strategi for opstart

Foto: Shutterstock.

Ticketing tech startup Pollen siges at gå konkurs efter et mislykket salgsargument.

 

Ifølge Steetteam Software Limited, som ejer Pollen, vil opstarten blive omstruktureret, og Kroll vil blive udnævnt til administrator.

Ifølge moderselskabets officielle udtalelse har “ledelsen fortsat forhandlinger med en potentiel køber af moderselskabet, men har ikke været i stand til at blive enige om vilkår inden for en rimelig tidsramme, og bestyrelse og aktionærer er enige om, at der er tale om et opkøb. Det bedste mulighed er at reorganisere virksomheden.”

En rapport i The Telegraph afslørede, at nyheden ville have en “bølgeeffekt” for skatteyderne. Det skyldes, at Pollen tidligere har modtaget opbakning fra Rishi Sunaks Future Fund. Dette er en fond, der er oprettet for at hjælpe startups med at komme i gang under Covid-19.

I april rejste Pollen 150 millioner dollars (1 mia. danske kroner) i serie C-finansiering. Investorerne omfatter Kindred, Northzone, Sienna Capital, Backed og Draper Spirit.

Ledelsesnyheder følger personaleproblemer, da 150 af hans pollenmedarbejdere blev afskediget i maj.
Pollen er begyndt at omlægge og annullere billetter til begivenheder, der finder sted i de kommende uger.

I en separat erklæring sagde moderselskabet, at “kundeoplevelse og tilbagebetalinger ikke vil blive påvirket”, og datterselskabet Streetteam Software Ltd “vil fortsætte med at fungere som normalt”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk