Megagæld i Victoria Beckhams modefirma

Victoria Beckham. Foto: Shutterstock.

Victoria Beckham har ikke haft den store succes med sit modefirma, der bærer hendes navn. Ifølge flere engelske medier skylder den 48-årige designer knapt en halv milliard kroner væk – nærmere betegnet 53,9 mio. pund, svarende til 474 mio. danske kroner.

 

Den tidligere Spice Girl og hustru til fodboldlegenden David Beckham lancerede sin første kollektion tilbage i 2008. Der var tale om en beskeden start, idet udvalget blot bestod af en enkelt linje kjoler.

Efterfølgende har Victoria Beckham udvidet sortimentet til at omfatte andre tøjgrupper. For alle modeller gælder, at de ligger i den dyre ende af prisskalaen. Eksempelvis skal kunderne punge ud med omkring 3500 kroner for et par Victoria Beckham-jeans.

Generelt har modeprodukter i den høje prisklasse haft det svært under Covid 19, og Victoria Beckham er da heller ikke sen til at give corona skylden for den krise, firmaet nu er havnet i.

Skylder pengene til sig selv

Underskudet var i 2019 på 15,6 mio. pund, og året efter led firmaet et tab på yderligere 6,6 mio. pund

Over for The Mirror bekræfter en talsvinde for Victoria Beckham, at Covid 19 har givet brandet store problemer.

Over halvdelen af gælden skylder Victoria Beckham til henholdsvis sig selv og sin berømte mand, der må formodes at have investeret i modeeventyret. Desuden skyldes 29 mio. pund til parrets øvrige forretninger.

Victoria Beckham har også lanceret en skønhedsplejeserie, og her er den økonomiske situation den samme. På trods af tab planlægges dog introduktion af nye produkter i den nærmeste fremtid

Samlet set behøver Beckham-parret dog ikke at bekymre sig. Deres samlede forretningsimperium kunne sidste år fremvise et overskud på 11,6 mio. pund – svarende til godt 100 mio. danske kroner. Heraf trak parret 15 mio. pund ud i udbytte.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk