Martin Lewis-fans anbefaler Oodie fleece-foret parka

Foto: Shutterstock.

Shoppere siger: ‘Jeg kan ikke leve uden dette’ og ‘det er pengene værd”

Det er sikkert at sige, at Martin Lewis ved en ting eller to om pengebesparende hacks. Og med stigende energiomkostninger, ser vi mere end nogensinde frem til, at Martin og hans team hjælper os med at spare penge, når vinteren nærmer sig.

Heldigvis delte en Money Saving Expert-fan sine bedste tips til at holde omkostningerne nede, som kun kostede 47 £ (404 danske kroner).

Oodie fleece-foret parka er den ultimative følgesvend i koldt vejr. Jeg tror, ​​du vil føle dig godt tilpas med denne hættetrøje, især hvis du arbejder hjemmefra.

Det er ikke det billigste tæppe, der kan bæres, fordi det bruger færre varmelegemer, men det er investeringen værd og kan spare dig for hundredvis af dollars i det lange løb.

Det bedste? Alle Oodies har i øjeblikket et kæmpe udsalg med priser, der starter ved £47 (404 danske kroner) til £84 (722 danske kroner).

Med en række forskellige farver og mønstre at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Foodies vil elske hans Oodie med dens sjove avocado- og pizzatemaer. Hvis du er en hundeelsker, er vi også ret vilde med mulighederne for Corgi og gravhund!

Gode anmeldelser online

Vi fandt mange 5-stjernede anmeldelser online. En fan kommenterede: “STOR, luftig, lækker varm… Sagde du STOR? Jeg kan godt lide, at du kan putte en varmedunk i lommen. Held og lykke med energiselskabet! Hvis du har brug for noget, er jeg i min parka 🙂 ”

En anden sagde: Seriøst, hvis du prøver at beslutte dig for, om du vil købe en eller ej, så lad være med at tænke på det og bare gå efter det. Jeg havde kun min i et par dage, så jeg skulle bare købe en til, og min datter stjæler min

En tredje sagde: “Det her er det bedste, jeg har!!! Ingen sjov! Hvis du ikke har en, så køb en nu. Det er superhyggeligt og varmt.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk