Kourtney Kardashian og Boohoo kritiseres på sociale medier efter lancering af ‘bæredygtigt samarbejde’

Kourtney Kardashian til højre. Foto: Shutterstock.

Kourtney Kardashians udnævnelse som ‘bæredygtighedsambassadør’ for stilikonet Boohoo er blevet angrebet på sociale medier.

 

Den amerikanske realitystjerne, 43, blev introduceret som den splinternye ambassadør for den britisk-primært baserede Hero stilbutik i tirsdags, og slog sig sammen med logoet på et partnerskab centreret om bæredygtig, bevidst praksis som en måde at se udgivelsen af ​​seksogfyrre kollektioner i begrænsede versioner.

Efter at samarbejdet blev introduceret, gik de sociale medier i selvsving, idet de angav Kardashians egen kreds af slægtninge, samtidig med at nogle få klandrede Boohoo for brugen af ​​celeb-tilknytningen til at ‘grønvaske’ deres rygte, efter offentlig klage over deres kommercielle virksomhedspraksis.

Realitystjernen udtalte i en meddelelse tirsdag: ‘Da Boohoo første gang henvendte sig til mig med dette koncept omkring bæredygtighed og stil, blev jeg bekymret over resultaterne af den korte stil praksis på vores planet.”

“Der er ikke desto mindre masser af arbejde, der skal fuldføres og forbedringer, der skal foretages, men jeg er virkelig enig i, at enhver udvikling. vi vil foretage med hensyn til bæredygtighed, er et skridt på vejen. Den første af kollektionerne vil omfatte 46 dele i begrænsede udgaver med brug af ​​genbrugsfibre, sporbar bomuld, genbrugte pailletter og genbrugspolyester som en måde at debutere på ved New York Fashion Week den 13. september.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk