Hvad sker der med bilforsikringspræmier?

Foto: Shutterstock.

Sammenligningssiden siger, at priserne stiger, efterhånden som antallet af krav stiger.

Bilforsikrings præmier stiger igen.

Sammenligning Webstedets kvartalsvise indeks viste, at priserne for chauffører steg med gennemsnitligt 6 % år-til-år mellem april og juni 2022.

Tag et kig på, hvad der sker med prisen på bilforsikring og giver råd om, hvor meget varsel du bør tage til overskrifter.

Hvad er der sket med priserne på bilforsikringer?

Den gennemsnitlige bilforsikrings præmie er steget til det højeste niveau i næsten to år ifølge ny forskning. Confused.com fandt, at præmierne steg med £32 (280 danske kroner) (6%) år-til-år i andet kvartal af 2022 for at nå et gennemsnit på £554 (4800 tusind danske kroner). Louise O’Shea fra Confused siger: ‘Da vi alle stadig tilpasser os livet. Efter lockdown, er det sandsynligt, at prisstigninger skyldes en stigning i forsikringskrav, efterhånden som vi kommer tilbage til en form for rutine. “Mens priserne stiger, ved vi, at bilforsikring er et område, hvor du stadig kan spare penge, hvilket kan hjælpe med at udligne prisstigninger i andre områder.”

Hvor meget kan du spare ved at skifte?

Forvirret siger, at loyale kunder står over for nogle af de største prisstigninger på deres præmier.  Dens undersøgelse af 2.000 chauffører viste, at 45 % af dem, der havde fornyet deres policer mellem april og juni, havde set deres præmier stige med et gennemsnit på £41 (360 danske kroner). Sammenligningssiden siger, at chauffører, der bliver tilbudt en højere fornyelses pris af deres udbyder, kan spare £54 (473 danske kroner) ved at shoppe rundt og skifte forsikringsselskab.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk