Fokus på 3 højpotentielle FTSE 250 aktier

Foto: Shutterstock.

FTSE 250 er fyldt med lovende aktier bakket op af stærke virksomheder. Det kan anbefales at købe nedennævnte tre aktier, hvis man er på jagt efter fortjeneste. 

 

Opsvinget på aktiemarkedet foregår i øjeblikket. Vi har fundet et stort antal FTSE 250 midcap-aktier, der har potentiale til at stige på baggrund af stærke og voksende bagvedliggende virksomheder.

FTSE 250 er et markedsværdivægtet indeks bestående af de 101 til 350 største virksomheder, som er noteret på London Stock Exchange. Indekset er et rigt jagtområde for en langsigtet fokuseret aktieopkøber.

Forud for forventningerne

For eksempel udsendte den offentlige serviceudbyder Serco (LSE: SRP) i maj en driftsopdatering. Selskabet sagde, at handlen var forløbet bedre, end direktørerne havde forventet. Og de positive udsigter førte til en stigning i helårsforventningerne.

Siden da har aktiekursen reageret positivt. Men på omkring 185p ser værdiansættelsen fornuftig ud. Analytikere forventer, at indtjeningen vil vokse med mellem-encifrede procenter frem til 2023. I forhold til denne prognose er den fremtidige indtjeningsfaktor omkring 14.

En tilbagevenden til vækst

Der er også grund til at være positivt indstillet over for sodavandsproducenten Britvic (LSE: BVIC). Handelsopdateringen for tredje kvartal fra juli havde overskriften: “På vej til helårsresultater på linje med forventningerne.” Analytikere forventer, at indtjeningen vil stige med omkring 36 % i indeværende handelsår, som slutter i september, og næsten 7 % året efter.

Det er dog muligt for alle virksomheder at gå glip af sine estimater. Ikke desto mindre, , er forward-kurs-til-indtjening-forholdet i 2023 med aktier, der handles tæt på 857p, lige under 14. Vi synes, det er en fornuftig vurdering.

Forbrugeraktier også i stigning

Jeg har også været fascineret af det seneste bombardement af aktier, der henvender sig til forbrugerne, såsom Pets at Home (LON: PETS). I maj sagde virksomheden, at markedet for kæledyrspleje forbliver stærkt og voksende. Stigningeni kundernes forbrug fortsatte på tværs af alle kategorier og kanaler.

Analytikere forudser encifret indtjeningsvækst for indeværende handelsår til marts 2023 og frem.

For et år siden var aktiekursen tæt på 488 pence. Og vi tror, ​​at virksomhedens driftsmæssige fremskridt kan ende på samme niveau igen. Intet er dog sikkert, og tilbageslag vil kunne påvirke enhver virksomhed.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk