Fans raser: McDonald’s ‘aflyser’ McFlurry, som vi kender den

Foto: Shutterstock.

McDonald’s har vakt en del opsigt efter at have annonceret et stort nyt twist på den klassiske McFlurry. Ikke alle fans var tilfredse med det.

 

I et Instagram-opslag annoncerede fastfood-giganten, at den “annullerer McFlurry”, hvilket sætter frygt i hovedet på dem, der ikke kan forlade drive-thru uden McFlurry.

Panikken blev lettet noget, efter at McDonald’s tilføjede “ske” til slutningen af ​​meddelelsen, hvilket gjorde det klart, at McFlurry’s bestik, og ikke selve desserten, ville ændre sig.

Restaurantkæden har sagt, at den vil “annullere plastikbestik og erstatte det med nye, bæredygtige papirbaserede materialer” i alle sine britiske og irske butikker. Meddelelsen fortsatte: “Vi gør dette som en del af vores plan for forandring for at fjerne mere end 850 tons plastik fra vores forsyningskæder hvert år.

Mange hilste flytningen velkommen og var glade for, at McDonald’s tog fat på et så vigtigt problem. Nogle mennesker var ikke ikke så spændt.

En blev rasende: “Papirsugerør kan næsten ikke klare en stor cola. Hvordan skal McFlurry håndteres?”

En anden sagde: “Du har et halvt sekund til at spise det, før skeen giver op og bliver grødet som de der B***** sugerør.”

En tredje beklagede: “Det ville tage mig omkring 20 skeer at spise en McFlurry nu,” mens forskellige andre opfordrede McDonald’s til at gentænke materialer og vende sig til bambus som et mere modstandsdygtigt alternativ.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk