Boohoo fortæller leverandørerne: Gå grønt eller betal

Foto: Shutterstock.

Boohoo vil indføre gebyrer forårsaget af en nyligt indført afgift på visse typer plastemballage til leverandører, hvis de ikke kan give fuld information om deres emballage i overensstemmelse med nye regler.

 

Boohoo Group, der har hovedkontor i Manchester, har sendt et brev til leverandører, hvor de beder dem om at give fuldstændige oplysninger om polyposer og certificering af genbrugsindhold samt bekræftelse af procentdelen af ​​genbrugsindhold. Leverandørerne vil kunne imødese gebyrer, hvis kravene ikke er opfyldt.

UK indførte plastemballageafgiften i april, hvilket betyder, at plast fremstillet i eller importeret til Storbritannien er underlagt afgiften, medmindre der fremlægges dokumentation for, at plasten indeholder mindst 30 procent certificeret genbrugsmateriale.

Boohoo står i øjeblikket over for en undersøgelse fra konkurrence- og markedsmyndigheden vedrørende greenwashing og skrev til sine produktleverandører den 1. april og bad dem, der vælger at købe deres egne polybags, om at sikre, at de overholder kravene.

Boohoo hævder at bruge leverandører med 100 procent genbrugsmateriale og emballage, som “overholder både vores ambition og den nye vejledning” for sin egen emballage.

– Vi giver dog vores tredje partsleverandører en henstandsperiode til at bekræfte, at deres emballage er lavet af mindst 50 % genbrugsmaterialer og udelukkende består af lavdensitets polyætylen.

En Boohoo-talsmand sagde: “Selvom vi hidtil har dækket omkostningerne til alle HMRC-gebyrer for at håndtere denne ændring, er vi forpligtet til at sikre, at vores leverandører opfylder UpFronts mål ved at færdiggøre alle kundebeklædningspakker inden 2023. er genanvendelig, genanvendelig eller komposterbar, og da den anvendte plast indeholder over 50 % genbrugsindhold, vidste vi, at dette ville være vores leverandørers ansvar i den nærmeste fremtid. “

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk