Stor ladeoperatør fordobler priserne

Foto: Shutterstock

Med et midlertidigt energitillæg bliver abonnementerne hos E.ON nu omkring dobbelt så dyre.

 

Hybridabonnementet for ejere af en plugin-hybrid, der i forvejen koster 329 kr. om måneden, får et energitillæg på 370 kr.

Dermed lægger E.on sig tæt op ad, hvad rivalen Clever har hævet sine midlertidige energitillæg til fra 1. oktober. Hos Clever stiger energitillægget til 690 kr. om måneden, hvis man har en elbil og abonnementstypen Unlimited. For plugin-hybrid lyder det på 390 kr. månedligt.

“Energitillægget er et alternativ til en decideret prisstigning. Det er en midlertidig løsning, der løber frem til 31. marts 2023, hvor vi revurderer,” oplyser E.ON.

De nye energitillæg hos den tyskbaserede energikoncern træder i kraft 15. oktober og løber altså frem til slutningen af marts.

Skal revurderes

E.ON har bestæbt sig på at fastholde de lave priser så længe som overhovedet muligt. Men nu kan det ikke længere betale sig for virksomheden.

“Efter en lang periode, hvor vi har kæmpet for at holde priserne i ro, bliver vi nu – som mange andre ladenetværk – nødt til at indføre et midlertidigt energitillæg på Drive Free Hybrid og Drive Free,” fremgår det af E.ON’s hjemmeside.

I første omgang siger E.ON, at tillægget bliver en midlertidig løsning, og tillæggene er deres forsøg på at omgå deciderede prisstigninger. Derfor vil E.ON revurdere de nye tillæg i ultimo marts 2023.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk