Sådan ser du det franske grandprix i 2022

Grandprix 2022. Foto: Shutterstock.

Ferrari er et hold tilbage i form i juli efter sejre på både Silverstone og Red Bull Ring, der har knust enhver snak om, at titlen er uopnåelig. Nu gør Formel 1-cirkuset endnu et stop – denne gang i kommunen Le Castellet, til det franske grandprix søndag den 24. juli.

 

Som altid kan indbyggere i Storbritannien se racerløbet, inklusive to dages træningsløb og kvalifikationer, på Paul Ricard Circuit live på Sky Sports den 22. og 23. juli samt søndagsløbet. Alternativt kan du se weekendens Grand Prix og hvert andet løb på F1s officielle streamingtjeneste, F1 TV, som er tilgængelig i flere regioner verden over, dog til forskellige månedlige abonnementspriser. Både Sky Sports og F1 TV kan tilgås fra udlandet ved at bruge en god VPN, såsom ExpressVPN eller Nord VPN.

Er 2022-mesterskabstitlen stadig på højkant?

Charles Leclerc afsluttede en podietørke med seks racerløb, og Charles Leclerc vendte tilbage til en  mesterskabsvindende form under det østrigske Grand Prix med en sejr, der har fornyet håbet om en første Ferrari-kørertitel siden 2007.

Nogle kommentatorer hævdede, at mesterskabet allerede var overstået i betragtning af Red Bulls seks løbssejre i træk. forud for Silverstone og dens stjernekører Max Verstappens ledende pointtal. Ferrari har dog brølet tilbage til kamp i juli med Carlos Sainz’ sejr i det britiske grandprix og Leclercs sejr i Østrig.

Måske skyldes den seneste succes en finjustering fra den italienske producent. Ferrari introducerede en ny bagvinge til begge sine biler hos Silverstone – efter at have tidligere testet den på Leclercs bil i Canada – i bestræbelserne på at matche Red Bulls lige linjehastighed, og det ser ud til at have hjulpet med at lukke hullet, hvis præstationerne i Østrig er noget at gå efter. Leclerc overhalede Verstappen ved tre lejligheder – første gang i denne sæson, at Verstappen er blevet overhalet og ikke vandt løbet – hvilket understreger, hvor stor en forskel ændringerne gjorde.

Alligevel er der et ret betydeligt bjerg at bestige, hvis Ferrari ønsker at sidde på toppen af ​​enten individuelle bord eller konstruktører i december. Afstanden forbliver på 38 point mellem Verstappen på førstepladsen og Leclerc på andenpladsen, mens den hollandske kører vil have tillid til, at han vandt sprintløbet i Østrig.

Vi kan kun håbe, at den producerer lignende action på banen uden eventuelle alvorlige nedbrud og lægger op til en spændende anden halvdel af sæsonen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk