Premium elektrisk motorcykel vil redefinere Europas marked

Foto: Shutterstock.

Den spanske start-up Ox Motorcycles blev grundlagt i 2019 og ønsker at ‘raffinere’ det europæiske marked for elektriske motorcykler ved at tilbyde et premium-alternativ, der også fokuserer på bæredygtighed. Det europæiske marked for elektriske motorcykler er vokset støt.

 

Efter en stigning på 22,6 % fra 2019 til 2020, har 2021 set det vesteuropæiske salg af elektriske scootere og motorcykler nå op på 93.742 enheder – en stigning på 24,7 % fra året før, ifølge Motorcycle Data (MCD). Nuværende markedsledere i hele Europa omfatter kinesisk-ledede NIU med 19.709 salg i 2021, australsk-baserede V-Moto med 14.474 salg, og italiensk-ledede Askoll med 4.512 salg. Som tingene ser ud i øjeblikket, er der så plads til det spansk-baserede brand?

En præmie for Europa

“Det har primært været kinesiske produkter på de europæiske veje,” siger Markel Gilbet, Ox Motorcycles’ forretningsudviklingschef. Ox planlægger at afbryde de nuværende tendenser, efter at have studeret Kinas marked og elbilernes udbredelse der. Ifølge Statista står Kinas tohjulede elektriske motorcykelindustri på 1,28 millioner salg om måneden. Ox Motorcycle har til hensigt at lancere sine tohjulede produkter inden september 2022.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk