Jaguar Land Rover vælger Andersen EV som partner for hjemmeopladere

Foto: Shutterstock.

Jaguar Land Rover har indgået et samarbejde med Andersen EV for at give sine kunder tilpassede hjemmeopladere til JLR-elbiler.

 

Den britiske luksusbilproducent Jaguar Land Rover har indgået et samarbejde med den britisk-baserede elbilopladerproducent Andersen EV for at tilbyde hjemmeopladere til JLR-kunder. Andersen EV’s A2 hjemmeopladere er kompatible med hele JLR’s elektriske rækkevidde og vil blive tilbudt med 7 eller 22 kW strømmuligheder.

Andersen EV har fokuseret på æstetik og har et skjult rum til ladekablet og stikket, der kan gemmes væk, når det ikke er i brug. Finishen kan skræddersyes til specifik smag med et udvalg af 96 farver og finish kombinationer, idet hver eneste oplader er lavet på bestilling.

Disse opladere vil blive installeret i Jaguar Land Rovers udstillingslokaler, hvor kunderne kan prøve dem og afgive en ordre, mens de reserverer deres køretøj. Andersen EV vil derefter yde en dedikeret, skræddersyet service med en undersøgelse på stedet efterfulgt af at få vægboksen installeret af en kvalificeret fagmand.

Når den er operationel, vil A2 give kunderne mulighed for at spore energiforbrug og omkostninger fra deres Apple- eller Android-smartphone via Andersen EV’s connect+ app. Ladepunktet kan også holdes sikkert med en smart fjernsoftwarelåsefunktion.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk