2024 Hyundai Ioniq 7

Oversigt

Hyundai betragter 2024 Ioniq Seven-konceptet som et beboelsesrum på hjul, hvilket er præcis, hvad den helelektriske SUV ser ud. Siges at have samme størrelse som den tre-rækkede Hyundai Palisade. Syv’eren kører på virksomhedens nye cross-brand E-GMP platform, som vil understøtte Ioniq 5 og mange andre kommende Hyundai og Kia EV modeller.

Med en futuristisk front, der inkluderer usædvanlige lyselementer, formskiftende hjul og glaspaneler på taget og bagenden, er Seven-konceptet netop det: et koncept. Det driller dog designsprog og teknologi, der i sidste ende kan blive til virkelighed.

Mens dens enorme busdøre og møbellignende sæder er andre fantastiske funktioner, er ideen om et stort interiør med fleksible konfigurationer tænkelig. 2024 Ioniq Seven har en rækkevidde på over 300 miles og usædvanligt hurtige opladningstider.

Hvad er nyt for 2024?

Mens Ioniq Seven-konceptet stadig ser ud til at være et stykke væk fra produktionen, forventer vi, at Hyundai vil bruge navneskiltet på en stor helelektrisk SUV med plads til op til syv eller otte. Da brandet planlægger at udrulle tre nye elbiler – inklusive den allerede afslørede Ioniq 5 – i løbet af de næste par år, er vi ikke sikre på, hvornår de syv vil være tilgængelig for offentligheden. Vi tror tidligst, at det bliver en 2024-model.

Pris og hvilken man skal man købe

Hyundai har ikke sagt noget om, hvor meget Ioniq Seven vil koste eller hvilke udstyrsniveauer, der vil blive tilbudt, men vi forventer, at den tilbydes i en lineup, der ligner den mindre Ioniq 5 med SE, SEL og Limited-modeller. Med elektriske køretøjer, der forventes at blive mere udbredte i løbet af de næste par år, ville vi ikke blive overrasket, hvis deres omkostninger kommer meget tættere på deres tilsvarende størrelse, gasdrevne modstykker. Det tyder på, at 2024 Ioniq Seven kunne starte ved omkring $50k, som i øjeblikket er den øverste ende af Palisade lineup.

Rækkevidde, opladning og batterilevetid

Selvom vi ikke er sikre på, hvilken størrelse batteri der vil drive Ioniq Seven, forventer vi, at den har en betydelig brugbar kapacitet, fordi Hyundai sigter mod en køreafstand, der overstiger 300 miles. Tilsluttet en 350 kW hurtigoplader kan Seven’s batteri angiveligt oplades fra 10 til 80 procent på cirka 20 minutter.

Interiør, komfort og nyttelast

Hyundai betragter 2024 Ioniq Seven-konceptet som et beboelsesrum på hjul, hvilket er præcis, hvad den helelektriske SUV ser ud. Siges at have samme størrelse som den tre-rækkede Hyundai Palisade, syv’eren kører på virksomhedens nye cross-brand E-GMP platform, som vil understøtte Ioniq 5 og mange andre kommende Hyundai og Kia EV modeller.

Med en futuristisk facade, der inkluderer usædvanlige lyselementer, formskiftende hjul og glaspaneler på taget og bagenden, er Seven-konceptet netop det: et koncept. Det driller dog designsprog og teknologi, der i sidste ende kan blive til virkelighed. Mens dens enorme busdøre og møbellignende sæder er andre fantastiske funktioner, er ideen om et stort interiør med fleksible konfigurationer tænkelig. 2024 Ioniq Seven har en rækkevidde på over 300 miles og usædvanligt hurtige opladningstider.

Enorm plads og kæmpe døre

Ioniq Seven-konceptet viser den enorme indvendige plads, der er mulig, når karosseriet af en tre-rækket SUV kombineres med et helt fladt gulv. Hyundai får mest muligt ud af samarbejdet ved at bytte traditionelle sæderækker til fleksible konfigurationer, der kan skabe en lounge-lignende oplevelse. Et sæt enorme busdøre, der åbner fra midten og ud, lover en SUV, der er super nem at komme ind og ud af – også selvom parkering på trange steder bliver sværere.

Så igen kan detaljer som dørene muligvis ikke komme ind på produktionsmodellen. Ioniq Seven-konceptet bytter også et konventionelt rat ud med det, der beskrives som en “udtrækkelig kontrolpind”, der lyder mærkeligere end Telsas styrepind-stil.

Du kan vædde på, at det ikke er i produktionsversionen. Konceptet kan også prale af et indbygget minikøleskab og rum til at, øh, “opfriske passagerens fodtøj.” Udgangspunktet er dog dens OLED-skærm, der fungerer som et panoramatag. Det kan vise brugeranmodet indhold eller ændre den indre atmosfære til noget afslappende.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk