Alt, du bør vide om 2022 BMW X8

2022 BMW X8

2022 BMW X8 konkurrerer med Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid

2022 BMW X8 har vist sig at være mærkets hidtil mest luksuriøse og sofistikerede model. BMW pakkede for nylig sin række-topping X8 ud på biludstillingen i LA den 29. november 2021. To versioner af X8 fik deres forhåndsvisning: en basis X8-model og en kraftfuld X8 M-version. 2022 BMW X8 fungerer som en mere sporty og luksuriøs version af BMW X7-modellen.

Den nye BMW har nye designelementer med en skarp næse og en let firkantet taglinje, der placerer den mellem X7 og coupé X6-versionen. Indvendigt forkæler X8 sine passagerer i læder af høj kvalitet. Den kommer med masser af teknologi og tilslutningsfunktioner, blandt mange andre komplementer.

Hvad er nyt på 2022 BMW X8?

Designmæssigt ligner BMWs nye X8-model ikke en lighed med sine nærmeste søskende, primært X6. I modsætning til de fleste indledende antagelser får BMW X8 et helt nyt udseende og identitet. For at adskille den nye SUV fra resten af den etablerede flåde har BMW X8 et skarpt næsedesign. Dette resulterer i en førsteklasses frontform med en fantastisk og fed finish.

En anden unik ændring er den bredere skulderlinje. På bagenden får BMW X8 en firkantet taglinje, men lavere end den på X7. Dette bevarer kabine- og lastrum, i modsætning til de helt skrå taglinjer på X4- og X6-modellerne.

Forhåndsvisningen fra november 2021 viste, at det var et mere avanceret og mere luksuriøst stykke maskineri. Fra vores synspunkt er BMW X8 helt sikkert den perfekte SUV for alle, der er på jagt efter en SUV i avanceret form med hensyn til luksus, ydeevne og et opmærksomhedsskabende design.

Interiør og teknologi

På et øjeblik vil du bemærke, at BMW X8 planlægger at forkæle sine passagerer med mere luksus end nogensinde oplevet på nogen anden BMW crossover. Dens sæder vil tilbyde den bedste komfort og er polstret i glat læder for en mere luksuriøs finish. Indersiden af X8 er rummelig og giver plads til op til seks personer. Bortset fra luksus går BMW større og bedre, når det kommer til teknologi, og interiøret i den nye BMW X8 er en perfekt illustration.

BMW X8’s interiør vil indeholde et Live Cockpit Professional infotainmentsystem, som samler en 12,3-tommer instrumentklynge. Infotainmentsystemet tilbyder standardfunktioner, herunder navigation og smartphonekompatibilitet. Oven i det har X8 en BMW Digital Key, der giver dig mulighed for at låse og låse X8 op ved hjælp af din telefon.

Midterstakken kommer med en 12,3-tommer skærm. Som typisk for BMW crossover-kulturen kommer BMW X8 fra 2022 med førerfokuserede kontroller. SUV’en vil sandsynligvis arve BMW’s seneste intelligente personlige assistent. Denne assistent foretager telefonopkald, søger og reagerer også på kaldet “Hey BMW”.

Motor og ydeevne

Den nye BMW X8 har de mest robuste og alt-regerende motorudvalg, inklusive benzinkonfigurationer og hybrid plug-ins. Standardmotoren på 2022 BMW X8 er den 4,4-liters V8 benzinmotor. Dette giver op til 200 hk og i alt et drejningsmoment på 737 lb-ft. I modsætning til sine søskende får BMW X8 også et plug-in hybrid-element, hvilket gør den til en eftertragtet tilføjelse til markedet. En anden nyeste feature ved BMW X8 er inddragelsen af BMWs bemærkelsesværdige platform.

Ifølge mærket kører den nye X8 på den nye Clar modulære BMW (Cluster architecture) platform. Den deler nu denne platform med X7 sammen med et par bredere mekaniske og interne systemer. Blandt meget andet vil den nyeste platform understøtte både bag- og firehjulstræk. Når det er sagt, lever BMW X8 i det omskiftelige system i M8- og M5-modellerne. Dette giver føreren mulighed for at skifte til baghjulstræk, når det er nødvendigt.

AutoBild har også netop rapporteret, at G09 X8-serien vil omfatte en uhyrlig variant af X8 M. For at blive understøttet af en konsekvent nyudviklet 4,4-liters V8-motor, kunne den højtydende luksus-SAC prale af en opsigtsvækkende topydelse på 700 HK eller mere, som høfligt skrev den som den mest kraftfulde BMW M-model i historien.

Prissætning af 2022 BMW X8

X8 forventes at blive den dyreste BMW-model i historien, med entry-level-priser, der starter et sted nær 150.000 EUR (166.000 amerikanske dollars). Drivlinjer vil højst sandsynligt omfatte benzin konfigurationer og hybrid plug-ins. Prisen for X8 M-varianten kan muligvis starte ved omkring 180.000 EUR, hvilket er næsten pæne 200.000 amerikanske dollars.

2022 BMW X8 Udgivelsesdato

BMW X8 M forventes at starte sent i 2021 som 2022-modellen, kort efter ikke-M BMW X8. Begge modeller forventes at rocke skrå, Coupe-lignende sideprofiler svarende til X4 og X6, hvilket ofrer lidt lastkapacitet og hovedplads i stilens navn.

Ellers vil X8 og X8 M være dimensioner svarende til BMW X7, som netop er blevet lanceret for modellen 2019 år. Modellinjen har stadig ikke en fuld M-variant, men det menes, at modellen kommer hurtigt nok.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Nielsen

Lars Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk